top of page
Zoeken

Stemmen in mijn Hoofd en Vrolijkheid in mijn Hart

Bijgewerkt op: 20 nov. 2022


Oh man. So many voices! Haha. Story of my life I guess: voices in my head. Maar ik ben zo enthousiast, zit te bounchen op mijn stoel (of is dat de koffie)?Een dag uit mijn dagboek, toen ik 1,5 jaar les gaf.


Het is vandaag donderdag 16 november 2017. De dagen worden korter, de feestelijke kerstverlichting op straat hangt weer en vandaag zag ik de eerste ‘kerstbomen winkel’ opgetuigd worden. Winterkriebels! Hoewel het kouder wordt geeft het me juist een warm gevoel.

Deze zomer was heerlijk, afgelopen jaar was heerlijk! Zoveel moois heeft zich in mijn leven ontvouwd. Opeens ben ik (naast mijn 12 urige kantoor baan baan) praktisch full time yoga teacher (wanneer ben je eigenlijk fulltime yogajuf?) Heb ik dikke vette verkering met de man of my dreams en gaat over een kleine zeven weken de backpack weer op voor een nieuw avontuur. Who would have thought that? Ikke niet.

10 dingen tegelijk


Op het moment dat ik dit schijf ben ik (zoals gewoonlijk) met tien dingen tegelijk bezig. Ik bereid mijn pilates- yoga les (die over een uur begint) voor, drink een fancy oatmilk cappuccino, werk mijn Spotify playlist bij, deel via de mail inspirerende verhalen van Elephant Journal (check it out, inspiration to the bone) met mijn lief. Tegelijkertijd start ik de download van een stel gratis meditaties van Yoga Magazine (ik ben bang dat de link bijna verloopt) en on top of that probeer ik nog even de AEX te overrulen door een reeds ingelegde put optie op Altice (what was I thinking) te verlengen. Te laat. Beurs gesloten.

Chaotisch


Terwijl ik dit verhaal voor mijzelf schrijf denk ik, waarom deel ik het eigenlijk niet met de rest wereld (nou, omdat het vast niemand wat boeit)? Toch leuk om georganiseerd Nederland een kijkje in het volle maar vrolijke hoofd van The Yoga Nomad te geven? En dus besluit ik, why not! Hoe leuk als er een enkele paardenkop is die zichzelf herkent in dit chaotische zijn.


With Love


Omdat ik besluit mijn verhaal met de rest van de wereld te delen is dit dus mijn very first blogpost ever. Daar hoort een moraal bij.

Dus, tijd om de moraal van mijn verhaal met jullie te delen: Trust in yourself, don’t hold back from the sharks and get into the deep! Don’t be shy, your worth it. I’m worth it.

With love, straight from the heart and a full but happy head,

Lotte van Graas

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page