top of page

About me

Door middel van yoga, coaching en massage ondersteun ik jou om elke dag bewust te kiezen voor verbinding met je ziel, zodat je je eigen super power kunt claimen. Het effect? Lekker in je hoofd en lijf zitten en het leven ten volste ervaren en beleven. 

In 2013 studeerde ik af aan Hogeschool Tio voor Hotel- en Event Management. Ik werkte als locatie coordinator op een prachtig landgoed om te sparen voor een wereldreis met mijn toenmalige vriend. And so it happend. In de jaren die volgde was avontuur mijn grootste drijfveer. Van het de wereld en nieuwe culturen proeven en ontdekken,  In 2015  begon ik met yoga. Ik ontdekte het als onderdeel van Body Balance in de sportschool. Ik kocht een boek om thuis yoga te doen en gaf me na slechts 1 les gevolgd te hebben (bij Christy van Yoga & More) op voor een Teacher Training van een maand in India bij Arhanta Yoga. 

In de jaren die volgde deed ik vele trainingen en cursussen op het gebied van yoga, massage en coaching maar tot op de dag van vandaag ben ik blij met de gastvrije instelling die ik op de hotelschool heb mogen ontwikkelen. Jaren lang zorgde ik dat mensen zich welkom en gezien voelde in het restaurants.  Nu zorg ik voor een thuis-gevoel op de mat of massage tafel zodat er verbinding tussen lijf, hoofd en hart kan ontstaan. 

 

bottom of page