top of page

Lotte Richardson- van Graas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuk dat je hier bent! Altijd moeilijk om ergens te beginnen bij zo'n voorstelondje maar laat ik het gewoon proberen. Mijn naam is Lotte van Graas, maar op 18 januari 2021 trouwde ik met mijn liefde Dillon Richardson en sindsdien delen we de achternaam (als we kindjes zouden krijgen mocht hij kiezen, of trouwen OF ze zouden mijn achternaam krijgen ;))


Maar nu even iets  verder terug. In 2013 studeerde ik af aan Hogeschool Tio voor Hotel- en Event Management. Ik werkte als locatie coordinator op een prachtig landgoed om te sparen voor een wereldreis met mijn toenmalige vriend. And so it happend. In de jaren die volgde was avontuur mijn grootste drijfveer. De wereld en nieuwe culturen ontdekken: wauw! In 2015  begon ik met yoga. Ik ontdekte het als onderdeel van Body Balance in de sportschool. Ik kocht een boek om thuis yoga te doen en gaf me na één echte hatha yoga les gevolgd te hebben (bij Christy van Yoga & More in Zeist ) op voor een Teacher Training van een maand in India bij Arhanta Yoga.

I was blown away door de filosofie, lifestyle en natuurijk de coole houdingen die ik zelf helemaal niet kon. In de jaren die volgde spendeerde ik honderden uren aan trainingen en cursussen op het gebied van yoga, massage en coaching maar tot op de dag van vandaag ben ik blij met de gastvrije instelling die ik op de hotelschool heb mogen ontwikkelen. Jaren lang zorgde ik dat mensen zich welkom en gezien voelde in restaurants en hotels.  Nu zorg ik voor een thuis-gevoel op de mat of massage tafel zodat er verbinding tussen lijf, hoofd en hart kan ontstaan.

Ik ben gek gek op openhartige gesprekken, bezoekjes aan de sauna, rommelen in huis, kopjes thee, lekkere baksels met een healhty touch, retreats organiseren, knuffelen met mijn meiden, goede nachtrust en fantaseren over de toekomst.   Zo dankbaar voel ik mij dat steeds meer vrouwen mij moeiteloos weten te vinden als zij het lijntje tussen hun hoofd en hart graag willen versterken. 

Door middel van yoga, coaching en massage kan ik ook jou ondersteunen om elke dag bewust te kiezen voor verbinding met je ziel, zodat je je eigen super power kunt claimen. Het effect? Lekker in je hoofd en lijf zitten zodat je het leven ten volste ervaren en beleven!
 

 

bottom of page