top of page

5.

Bosbaden 

Tijdens deze beleving neem ik je mee de prachtige Driebergse bossen in. Door verbinden met de natuur te maken stel je, je open voor  de verbinding met jezelf. In de huidige haastje-repje maatschappij leven we veelal in het hoofd, we denken over alles na! De natuur kan je leren om weer meer vanuit gevoel te leven, niet op een zweverige manier maar juist heel aards. Kom het ervaren! 

Het vertrek punt is het Haagje 1 in Driebergen. Bekend terrein voor mij want ik had het grote genoegen hier op te groeien. Van jongs af hielp het bos mij om emoties als ik boosheid of verdriet te reguleren. Als ik ontdaan was rende ik het bos in om uit te huilen en dan voelde ik me al gauw lichter.  Ook in een vrolijke staat hoorde ik haar calling. Dan sprong ik op mijn fietsje en sjeesde ik met Toto en Bas (onze hondjes) aan mijn zijde door de smalle paden. Het bos leeft en brengt jou weer tot leven en dit event is anders dan 'een gewone boswandeling' . Met een stilte wandeling, natuurcoaching, meditatie en yoga voel jij je binnen drie uur lichter, relaxter en meer jezelf. ga je mee op (innerlijk) avontuur into the woods


DATA 2024
Alleen op aanvraag. 

INFO We verzamelen om 9.00 uur. Rond 11.00 uur zijn we weer terug. Adres: Bornia 1 Driebergen Rijsenburg Parkeren: aan de Arnhemsebovenweg is vaak voldoende plek en anders aan het begin van het bosMet grijs weer of miezer regen gaat het gewoon door. Kleed je daar dan passend op! Sowieso handig om laagjes te dragen. Als het heel slecht weer wordt app ik je die ochtend voor 8.00 uur. 

 

KOSTEN 
Deelname aan een bosbad editie kost €89,- euro incl BTW. 

Lijkt een bosbad jou het perfecte uitje met je team? Dat kan ook! Vanaf 333,- ex BTw. Neem je even contact op? Dan bespreken we de mogelijkheden. 


 

bottom of page