top of page

4.

Bosbaden 

Contact maken met jezelf in de natuur.: Een verbindende en helende ervaring. Tijdens deze beleving neem ik je mee de prachtige Driebergse bossen in. Voor mij bekend terrein, want het vertrek punt is het Haagje 1, hier ben ik opgegroeid en beleefde ik een speelse en warme jeugd. Ik heb me altijd thuis gevoeld in het bos en ben er trots op dat ik op deze plek nu helende sessies mag aanbieden. 


Met een stilte wandeling, natuurcoaching, meditatie en yoga voel jij je binnen drie uur lichter, relaxter en meer jezelf. ga je mee op (innerlijk) avontuur into the woods
 

Verbinding zoeken met de natuur is de verbinding aangaan met jezelf. Teruggaan naar je eigen natuur brengt je terug naar je oorsprong, je kern. In de huidige maatschappij leven we veelal in het hoofd, we denken over alles na. De natuur kan je leren om weer meer vanuit gevoel te gaan leven. Dat is wat we gaan ervaren! 


DATA 2023
Zondag 30 juli
Zondag 10 september

Zondag 12 november 

 

KOSTEN 
Deelname aan een bosbad editie kost €89,- euro incl BTW. 

INFO 
We verzamelen om 10.00 uur. Rond 13.00 uur zijn we weer terug. 
Adres: Bornia 1 Driebergen Rijsenburg 
Parkeren: aan de Arnhemsebovenweg is vaak voldoende plek en anders aan het begin van het bos
Met grijs weer of miezer regen gaat het gewoon door. Kleed je daar dan passend op! Sowieso handig om laagjes te dragen. Als het heel slecht weer wordt app ik je die ochtend voor 8.00 uur. 

bottom of page