top of page

Pilates Yoga 
Veldroos Verloskundigen Soest

 

 

 

 

 

 

Waarom meedoen aan een wekelijkse les bij Veldroos Verloskundigen in Soest? In een maatschappij die altijd maar doordendert kan het lastig zijn om in contact te blijven met je lichaam. Zit jij veel in je hoofd maar wil je juist je intuïtie ontwikkelen?

Met de pilates-yoga bij Veldroos regel jij elke week een bewust selfcare moment in. Even alle aandacht voor je lijf, hart en zwangerschap. Zwanger zijn is een ervaring van jewelste, laat het niet ongemerkt aan je voorbij gaan, dit is de perfecte periode in je leven om daar tijd voor te maken want voor je het weet zijn die +/- 9 maanden voorbij! 

Doe mee en ervaar een prachtig programma met aandacht voor het sterk en soepel houden van lichaam & geest, bekkenbodem, adem- en bewustzijnsoefeningen, journaling, (beval)visualisaties en diepe ontspanning. Juist doordat het niet een eendaagse cursus is maar de sessies verspreid zijn over meerdere weken kan alles wat je doet en leert integreren. Je bewustzijn groeit en je zelfvertrouwen neemt toe en dat is je gegund mama! 


 

  • Kies een vaste les van een uur op maandag 18.20 - 19.20 of woensdag 19.00 - 20.00 uur 

  • Een reeks bestaat uit 7 lessen, meestal volgen die elkaar op maar soms niet. Zie hieronder. Zijinstroom is soms ook mogelijk, contact mij dan even (liefst Whatsapp) dan stemmen we af. 

  • Kosten 162,- voor een pakket van 7 lessen. Mocht je een keer niet kunnen,  meld je dan uiterlijk 3 uur van te voren af, dan houd je de les tegoed. (sommige zorgverzekeraars vergoeden de cursus). 

Startmomenten 2024 
Januari

Maandag 15 januari (22 januari, 5, 12, 19, 26 februari en 4 maart)
Woensdag 17 januari (7, 14, 21, 28 februari en 20 en 27 maart)
Maart 
Maandag 18 maart (+25 maart, 1,8, 22, 29 april)
Woensdag 20 maart (+27 maart, 3, 10, 17, 24 april en 1 mei)
Mei 

 


 

“Lotte, ik wilde je achteraf nog complimenteren met de yoga lessen. Ik heb lang getwijfeld of ik zou deelnemen maar wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Ik heb een hele positieve bevalling gehad en de ademhalingstechnieken hebben onwijs geholpen. Ook jouw slogan: "the only way out is through”ging vaak door mijn hoofd tijdens de bevalling. Hartelijk dank!

U. | januari 2024 | 1e kindje 

bottom of page