top of page

2.

1.1 Body & Soul Sessie 

Tijdens een 1:1 sessie begeleid ik jou in het maken van contact met je kern. Lichaamsmassage vormt de basis maar technieken uit reiki, yoga, cupping en/of klankschalen en visualisaties worden ingezet om de beleving diepgaand en bijzonder ontspannen te maken.

De Body & Soul sessie biedt een innerlijke reis die bijdraagt aan het vrij laten stromen van jouw eigen levensenergie. Een super selfcare experience die zorgt voor een gevoel van afstemming. Je loopt opgeladen en met nieuwe inzichten de deur uit.

 

PRIJS 
90 min sessie |  118,-
120 min sessie  | 145,-

Waar kun je terecht?

In Zeist op de Krugerlaan 1 heb ik mijn praktijk waar ik je graag ontvang. Parkeren kan voor de deur, ik zet de parkeerapp voor je aan. Geef dit wel direct bij binnenkomst of daarvoor al even aan!

 

Het is ook mogelijk om een afspraak op jouw locatie te maken (altijd 2 uur). Ik kom dan met alle benodigdheden naar jou toe. De eerste 10KM zijn voor mijn rekening, daarna betaal je  €0,58 per KM.

 

4 Season Package

De ultieme self-care belofte aan jezelf: Regel vier keer per jaar een ontspannings- en verbindingsmoment in. Even bewust uit de wereld die altijd maar doorgaat stappen om diep in je lijf te zakken en opnieuw te verbinden. Voor vier sessies betaal je 455- incl BTW in plaats van 472,-  + je ontvangt een Doterra olie die jouw helingsreis ondersteunt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwanger of net bevallen? 
Gun jezelf extra liefde en ondersteuning tijdens deze intense en transformerende periode in je leven. Je geniet dan van een Ayurvedische massage in combinatie met een afgestemde meditatie die je helpt om te verzachten, ontspannen en herstellen. Met liefde kom ik je tijdens je kraamweek of in de eerste weken opzoeken met alle benodigdheden zodat jij je tijdens deze intense tijd waarin er veel van je gevraagd wordt even helemaal gedragen en gevoed voelt. 

lotte richardson body soul.png
spirituele massage zeist .png
bottom of page