top of page

1.

1.1 Body & Soul Sessie 

Tijdens een 1:1 sessie begeleid ik jou in het maken van contact met je kern. Lichaamsmassage vormt de basis maar technieken uit reiki, yoga, cupping en/of klankschalen en visualisaties worden ingezet om de beleving diepgaand en bijzonder ontspannen te maken. Het is een innerlijke reis die bijdraagt aan het vrij laten stromen van jou levensenergie. De kans dat je vol inzichten en een gevoel van afstemming de de deur uitloopt is groot. 

 

We starten de sessie met een moment van afstemming waarbij we onder het genot van een kopje kruiden thee helder krijgen waar de aandacht naar toe mag tijdens de sessie. 

 

PRIJS 
90 min sessie |
 108,-
120 min sessie  | 145,-

Zwanger of net bevallen? 
Gun jezelf extra care en liefde met een sessie. Je geniet dan van een speciale massage in combinatie met meditatie die je helpt om te verzachten, ontspannen en opladen (op locatie geniet je altijd van een 
 

Waar kun je terecht?

In Zeist op de Krugerlaan heb ik mijn praktijkruimte waar ik je graag ontvang. Het is ook mogelijk om een afspraak op jouw locatie te maken (altijd 2 uur). Ik kom met alle benodigdheden naar jou toe. De eerste 8 KM zijn voor mijn rekening, daarna betaal je  €0,58 per KM. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

4 Season Package

De ultieme self-care belofte aan jezelf: Regel vier keer per jaar een ontspannings- en verbindingsmoment in. Even bewust uit de wereld die altijd maar doorgaat stappen om diep in je lijf te zakken en opnieuw te verbinden. Voor vier sessies betaal je 350,- ex BTW in plaats van 360 (dat is 87,50 per sessie) + je ontvangt een Doterra olie die jouw helingsreis ondersteunt. 

Body & Soul Massage Lotte Zeist
bottom of page